Digitaal archiveren op locatie voor iedereen betaalbaar

 

shutter jpg

Digitale archief oplossingen

Flash Media levert krachtige digitaal archief oplossingen waarin al uw inkomende en uitgaande documenten en overige vitale bedrijfsgegevens veilig, uniform en gestructureerd kunnen worden vastgelegd. Bovendien kan een document door meerdere werknemers tegelijk worden geraadpleegd, in originele vorm (bronformaat) en desgewenst rechtstreeks vanuit uw eigen bedrijfsapplicaties. Daarmee is opslag in het digitaal archief volledig applicatie onafhankelijk, zodat uw documenten tot in lengte van jaren beschikbaar zijn, ook als u overstapt op een nieuw systeem.

 

Meer weten?

De digitaal archief oplossingen van Flash Media ondersteunen iedere organisatie die de uitdaging wil aangaan om haar productiviteit te verhogen en klantgerichtheid te verbeteren en zijn daarbij schaalbaar op elk gewenst niveau. Neem contact op met Flash Media en wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 074 2783456 of stuur een e-mail naar: info@flashmediahengelo.nl. Kijk ook op onze pagina voor meer informatie.

 


 

 

Laat uw website dit najaar nog aanpassen!Doe_de_test (1)

 

Uw website mobielvriendelijk? Met Media in Beeld

Krijgt u klanten via uw website? Dan loopt u sinds 21 april 2015 een groot risico. Want… Google gaat pagina’s vanaf die datum namelijk lager ranken als ze niet geschikt zijn voor mobiele telefoons. Dat kan u veel omzet kosten. Media in Beeld checkt daarom uw site en maakt die waar nodig mobielvriendelijk. Eventueel passen we ook de tekst aan. Zo eindigt u hoger in de ranking bij Google en krijgt u meer klanten en omzet.

 

Zij zijn mobielonvriendelijk en u?

Wat hebben ing.nl, anwb.nl, consumentenbond.nl, blokker.nl, hema.nl en deels zelfs bol.com en Apple met elkaar gemeen? Ze kunnen hun Google-searchverkeer via mobile search verliezen. Want hun sites zijn niet mobielvriendelijk. Daarmee dreigen ze sinds 21 april 2015 uit de mobiele rankings te verdwijnen. Omdat tot wel de helft van het bezoek op een website via mobiel komt, kan dat dus veel omzet schelen. Hoe zit dat bij u? Media in Beeld checkt ‘t.

Wilt u meer weten over hoe u een mobielvriendelijke website kan krijgen? Kijk op onze pagina voor meer informatie en voor een contactformulier.

 


 

Beurs Logo Nieuw

Een nieuwe beurs met goede voorzieningen, betaalbaar en zeer goed bereikbaar voor iedereen!

 

Een vernieuwde en verbeterde Zorgbeurs Twente

In februari 2016 wordt in Twentehallen in Enschede  Gezond en Lifestyle gehouden. Een nieuwe naam voor een nieuwe beurs. Gezond en Lifestyle komt in de plaats van Zorgbeurs Twente.  Organisator is Beursgroep Twente.

Vergeleken met de vorige beurs is er veel verbeterd.  De doelgroep is breder, het aantal zorgaanbieders groter. Als beursorganisatie houden we alles in eigen hand. Daarom hebben we direct grip op de kwaliteit van de beurs. Voor u, als standhouder, verandert er op zich niets. Maar u profiteert  natuurlijk wel van alle verbeteringen!

 

Een beurs voor jong en oud

Op Gezond en Lifestyle voelen jong en oud zich thuis. De accommodatie zeer goed bereikbaar voor iedereen, ook ouderen. Bushaltes liggen op loopafstand. De Twentehallen liggen aan de A1 en zijn ook vanuit Duitsland makkelijk bereikbaar. Parkeren is gratis.

Ook aan de kinderen is gedacht. Terwijl vader en moeder de stands bezoeken, kunnen de kleintjes zich vermaken in het kinderspeelparadijs. De beurshal is overzichtelijk en oogt zeer ruim door de bouw van 21 eilanden met stands in blokken van vier. Deze stands hebben slechts twee wanden en open zijkanten en vallen heel goed op. De stands zijn van alle kanten goed zichtbaar en zijn zeer toegankelijk door de grote inloop.

Wilt u meer weten over deze beurs? Ga dan naar onze pagina voor meer informatie!

 


 

logo woontotaal

 

Twents woonmagazine, app en wok&netwerkavond!

 

Nóg meer regionale bekendheid

Even voorstellen Woon-totaal. Flash Media presenteert onder deze titel na de vakantie een exclusief Twents woonmagazine voor heel Twente. Deze uitgave staat boordevol informatie over alles wat met wonen heeft te maken. Van kelder tot dakkapel en van interieur tot tuinhuisje. Bovendien lanceren wij de speciale Woon-totaal app en houden we een netwerkavond voor woon-ondernemers. Doe mee aan onze splinternieuwe multimedia uiting en maak jezelf bekend in heel Twente!

 

Woonmagazine

Het woonmagazine geeft de lezer een overzicht van ondernemers die zich met wonen bezighouden. Van klusbedrijf tot installateur en van makelaar tot interieurinrichting. Naast advertorials met betaalde redactie brengen we algemene leesverhalen over woongerelateerde bedrijven. De uitgave komt te liggen op bijna alle tweeduizend Twentse leestafels. De teksten worden geschreven door een journalist, de foto’s gemaakt door een fotograaf. De ondernemer krijgt de rechten van één à twee foto’s en de geschreven tekst. Naast de twee gratis standaard foto’s kan extra beeldmateriaal tegen betaling worden afgenomen.

Wilt u meer weten over de Woon-totaal beurs 2016? Ga dan naar onze pagina voor meer informatie!