Eigen app voor uw beurs? Neem ‘n app-abonnement

 

Als beursorganisator wilt u wel een eigen app voor meer aandacht rondom uw evenement. Maar de app-productiekosten voor een beurs die maar één keer per jaar plaatsvindt…. daar hikt u tegenaan? Dan heeft Media in Beeld de oplossing voor u: een speciale app voor u als beursorganisator, mét app-abonnement.

 

Voordelen eigen app

Met de beurs-app onderscheidt u zich beslist van andere beurzen. Bovendien zorgt u zo voor veel meer interactie met uw publiek. De weken voor de beurs zien beursbezoekers bijvoorbeeld welke bedrijven meedoen en welke beursaanbiedingen zij hebben. En de weken erna geven ruimte voor aftersales en klantenbinding. Bezoekers downloaden de app eenvoudig in de app-stores. Zorg ondersteunend wel voor een mobielvriendelijke beurswebsite.

 

Kosten: eigen app of beurs-app-abonnement

Normaal betaalt u bij een eigen app een flink bedrag aan productiekosten. Daarnaast spelen de jaarlijkse aanpassingen en innovaties van een eigen app. Dat voorkomt u allemaal met het beurs-app-abonnement van Media in Beeld. Sluit een abonnement af voor een afgesproken periode. De inhoud van de app beheert u volgens een vast stramien makkelijk zelf. Lukt dat niet? Dan verzorgen wij het beheer, compleet of deels naar wens. De abonnementskosten verdient u meestal makkelijk terug. Vraag hiervoor bijvoorbeeld een kleine bijdrage van de standhouders.

 

Meer weten?

Ontdek wat een app-abonnement uw beurs oplevert. Bekijk hiervoor eerst de portfolio. Of maak meteen een vrijblijvende afspraak met Media in Beeld en ervaar het voordeel voor uw bezoekers, uw standhouders en uzelf.