Beste ondernemer,

Op 11, 12 en 13 februari vind in de Twentehallen in Enschede voor de eerste keer de grootste consumentenbeurs, Gezond en Lifestyle, in Twente plaats.

Op deze drie dagen komen alle facetten van gezond en lifestyle samen. Gezond en lifestyle is een breed onderwerp waar veel over valt te vertellen. Thema’s als voeding, zorg, blessures, wellness, pijnbestrijding, sport en gezond ouder worden komen daarom veelvuldig aan bod in speciaal 124 ingerichte stands.

Op Gezond en Lifestyle beurs komen alle professionals uit de gezondheidswereld samen om bezoekers een zo compleet mogelijk aanbod te bieden. De beurs zal met name bezoekers trekken die veel vragen hebben over hun gezondheid, het creëren van een gezonde leefstijl. Op de Gezond en Lifestyle beurs vinden zij de nieuwste producten, technieken en diensten uit de gezondheidszorg.

Bent u geïnteresseerd in de tarieven voor deelname?

Vraag dan gratis en vrijblijvend het tarievenoverzicht aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Beursgroep Twente tel.: 074-2783639 mob.: 0621466266 mail: info@beursgroeptwente.nl. Wij zien u graag terug op Gezond en Lifestyle beurs in de Twentehallen in Enschede.

Voor meer informatie over deze beurs ga naar deze pagina.