Over uw promotiepartner Flash Media in Hengelo

 

Al ruim twintig jaar maken talloze bedrijven, organisaties en beurzen gebruik van Flash Media Uitgeverij & DTP Studio in Hengelo. Als professionele promotiepartner verzorgen we dan ook publiciteit in de breedste zin. Van kranten, magazines en flyers tot mobielvriendelijke websites en apps. Onze inzet levert die partijen veel op. Publiek, bekendheid, omzet, beter imago. Wat is úw wens?

 

Welke inzet past bij u?

Promotie hebt u in eindeloos veel vormen. In de basis komen ze bijna altijd neer op (een van) de volgende activiteiten: van ontwerp tot opmaak, van druk tot en met verspreiding. Bij Flash Media vindt u het allemaal. Als losse activiteit of als totaalpakket. Bij grotere oplages van promotiekranten verzorgen we zelfs de advertentieacquisitie voor u. En wilt u advertenties (door)plaatsen in dag- of weekkranten van Wegener? Als officieel plaatsingsbureau pakken we ook dat graag voor u op. Alles goed geregeld dus.

 

Betaalbaar dankzij flexibel team van professionals

Hoe blijft de inzet van zo veel kennis en activiteiten betaalbaar? Omdat we samenwerken met een team van flexibele zelfstandig professionals (zzp’ers). Allemaal hebben ze hun eigen kwaliteiten en specialismen. We zetten dus op maat voor u in wat u nodig hebt. En dus betaalt u ook alleen wat u gebruikt. Kom daar maar eens om bij de grotere bureaus, waar u indirect ook meebetaalt aan mensen en gebouwen die niets voor u doen…

 

Inzet nieuwe media

Bent u al genoeg bij met inzet van nieuwe media? Wij bouwen voor u bijvoorbeeld mobielvriendelijke websites, zodat u hoog bij Google in de ranking blijft staan. En voor uw beurs vindt u bij ons een praktisch en betaalbaar beurs-app-abonnement. U huurt een app en voorkomt zo hoge productiekosten. Deze digitale activiteiten verzorgt Media In Beeld voor u, een dochterbedrijf van Flash Media.

 

Meer weten?

Ervaar hoe we promotie voor u naar een professioneler plan tillen. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.