logo woon totaal

Twents woonmagazine, app en wok&netwerkavond!

 

Nóg meer regionale bekendheid

Even voorstellen Woon-totaal. Flash Media presenteert onder deze titel na de vakantie een exclusief Twents woonmagazine voor heel Twente. Deze uitgave staat boordevol informatie over alles wat met wonen heeft te maken. Van kelder tot dakkapel en van interieur tot tuinhuisje. Bovendien lanceren wij de speciale Woon-totaal app en houden we een netwerkavond voor woon-ondernemers. Doe mee aan onze splinternieuwe multimedia uiting en maak jezelf bekend in heel Twente!

Woonmagazine

Het woonmagazine geeft de lezer een overzicht van ondernemers die zich met wonen bezighouden. Van klusbedrijf tot installateur en van makelaar tot interieurinrichting. Naast advertorials met betaalde redactie brengen we algemene leesverhalen over woongerelateerde bedrijven. De uitgave komt te liggen op bijna alle tweeduizend Twentse leestafels. De teksten worden geschreven door een journalist, de foto’s gemaakt door een fotograaf. De ondernemer krijgt de rechten van één à twee foto’s en de geschreven tekst. Naast de twee gratis standaard foto’s kan extra beeldmateriaal tegen betaling worden afgenomen.

Netwerkavond

Als ondernemers elkaar kennen, kunnen ze elkaar versterken. De één levert spullen voor het interieur, de ander benodigdheden voor de tuin. De projectontwikkelaar heeft mooie kavels in de aanbieding, de architect maakt een tekening voor de woning die gebouwd wordt. Het is lastig om elkaar te vinden maar samen sta je sterk. Dat is de gedachte achter onze netwerkavond na de vakantie. Verschillende deelnemers aan Woon-totaal ontmoeten elkaar hier onder het genot van een hapje en een drankje. Deelname is gratis voor de ondernemer zelf, een tweede persoon mag mee voor slechts de kostprijs.

Woon-app

Teksten uit het magazine worden automatisch en in hun geheel geplaatst op de woon-app. Ze blijven gedurende het huidige kalenderjaar vermeld staan zonder extra kosten. De app kan worden gedownload via de android store en de app store. De app vormt de basis voor het verder uitrollen van het Woon-totaalconcept. Een pagina in het woonmagazine Woon-totaal kost slechts euro € 695,- , halve pagina kost slechts € 395.- Wie meedoet aan het magazine, neemt gratis deel aan de netwerkavond.

woon-totaal-app nieuw

Aanmelden

Doe mee, maak jezelf bekend aan de woonconsument in de hele regio en leg de verbinding met collega ondernemers! Meld je aan via ons contactformulier!

Sfeerimpressie netwerkavond 2013

 

_DSC1034 _DSC1028 _DSC1026

Offerte WoonTotaal magazine

Bekijk hier de offerte van de magazine!

Voorbeelden Woon Totaal magazine

jansen haarman gemeente